קהילת ילדים

כל הסיפורים – כל הילדים – כל החוויות!

אדהם סעידה

לפני שבועיים…
אני מתחיל לארוז את המזוודה , הייתי כל כך לחוץ עד ששכחתי להביא את המשקפיים שלי , אחרי שהגיעו סאמר ו אבא שלו ומהנא לבית שלי , רכבנו באוטו והכיוון היה לנתב"ג , אחרי שהגענו ונפרדנו מההורים , התחיל המסע.

אחרי נחיתת המטוס בנמל התעופה Heathrow שבלונדון , נסענו ישירות למרכז ושמה התארגנו בחדרים קטנים שבקושי נכנסנו בהם , ובימים הראשונים חשבתי שיהיה משעמם וכל היום יהיו לימודים , אבל בסוף הרבחתי מהמסע דברים שלא תמיד יכולים להרוויח , כמו פגישות עם ילדים מכל רחבי העולם כגון איטלייה וספרד ופורטוגל וצרפת ולמדתי שהצרפתים והספרדים די חזקים בכדורגל , למשל יודעים איך לבנות הרכבים ואיך לתקוף ואיך להגן.

אבל עם זאת הייתה לי מחשבה שגם הטיולים הם לא ממש , אבל יצא בסוף שהטיולים כל כך מהממים ומגניבים , נסענו למלא מקומות יפים כמו Windsor Castle ואיצטיון צ'ילסי , והיה כיף מאד לי ולכל חבריי . 

ובסוף , אחרי כל הכיף והעייפות , אני מוסר תודה לכל משרד קמפוס ולעמית וולרי שבלעדיהם היה הכל שונה בכלל .